Spoštovani starši!

V pričakovanju prazničnih dni vam ponovno odpiramo vrata šole in vas vabimo na tradicionalni praznični bazar.

Spretne roke naših učencev so pod mentorstvom učiteljev in zunanjih sodelavcev pripravile dobro založene stojnice, na katerih boste imeli priložnost poiskati primerno darilce za prihajajoče praznike.

Čar obdarovanja niso draga in razkošna darila, temveč ustvarjanje čarobnih trenutkov pričakovanja in drobnih pozornosti.

Prijazno vas vabimo, da skupaj stopimo v praznični čas. Športno dvorano bomo za vas odprli v torek, 2. 12. 2014,  ob 15.30. Prireditev bomo pričeli s krajšim kulturnim programov, v katerem bodo nastopili vsi učenci naše šole. Po zaključenem programu bodo na ogled stojnice z izdelki učencev.

Vaši prostovoljni prispevki bodo namenjeni šolskemu skladu, iz katerega bomo delno pomagali pri plačilu šole v naravi in valete za vse učence. Prav je, da spoštujemo trud in delo učencev in ga primerno nagradimo.

Ta dan bo potekal po ustaljenem urniku. Na prireditvi pričakujemo vse učence. Učenci vozači se lahko domov vrnejo s prvimi prevozi ali na prireditev počakajo v šoli. V tem primeru bo zanje organizirana popoldanska malica in različne dejavnosti. Priporočamo, da si ti učenci naročijo kosilo. Po končani prireditvi bo ob 17.00 organiziran šolski prevoz za učence, katerih starši se ne bodo udeležili prireditve.

Veselimo se druženja z vami. V tem času boste imeli tudi možnost pogovora z razredniki in ostalimi učitelji.

Z lepimi pozdravi,

Majda Podplatnik Kurpes, prof.,

ravnateljica OŠ Ormož