1. dan – 3. 2. 2020

Učenci 6. razreda smo varno prispeli v Ribnico na Pohorju, ki je sicer s soncem obsijana, a smučarska strmina zanesljivo vabi na prvi spust.
Za učenci 6. razreda je naporen, a zanimiv prvi dan zimske šole v naravi v Ribnici na Pohorju. Stopili smo na smuči, nekateri so že uspeli narediti nekaj uspešnih zavojev, vsi pa smo se prijetno utrujeni pred večerjo sprehodili do kmetije tete Lene. Tam smo pobožali živali in se posladkali s piškoti in čajem. Vsem pošiljamo navihane smučarske pozdrave.

2. dan – 4. 2. 2020

Drugi dan v Ribnici na Pohorju nam je smučarske podvige preprečilo slabo vreme, vendar smo v tem času prebirali pravljice, ustvarjali tangrame, se podali na pohod po Ribnici, ustvarjali iz snega ter prisluhnili policistu o varnosti in pravilih na smučišču, da se bomo naslednji dan lahko končno za dlje časa prepustili smučanju. Popoldne smo učiteljem dokazali, da si zmoremo brezhibno urediti sobe, s svojim obiskom pa nas je presenetil tudi gospod ravnatelj. Drugi dan šole v naravi pa si bo zapomnila tudi naša Sara, ki smo ji pripravili rojstnodnevno presenečenje …

3. dan – 5. 2. 2020

Nekaj najlepšega je zjutraj pogledati skozi okno in opaziti snežinke, še posebej, če si v zimski šoli v naravi! Tako smo se zjutraj razveselili tudi šestošolci, ki smo dan končno skoraj v celoti preživeli na beli strmini. Pošiljamo vam smučarski pozdrav, svojim najdražjim pa topel objem!

4. dan – 6. 2. 2020

Kdor čaka, dočaka, pravijo. Tudi mi v Ribnici na Pohorju smo 4. dan zimske šole v naravi dočakali vrhunsko vreme za smučanje. Dan mineva v znamenju izpopolnjevanja smučarskih tehnik in uživanja na snegu. Razdeljeni v skupine lahko odlično napredujemo prav vsi in vsak od nas posebej. Kratek čas za počitek izkoristimo za druženje v čudovito opremljenih apartmajih, predzadnji večer pa nas čaka zabava ob glasbi.

5. dan – 7. 2. 2020

Poslednji pohod do smučišča, uspešen preizkus na progi s količki, zaključek v soncu. Po kosilu smo se vrnili v Ormož. Srečno❄